Croix 2014 … het verslag en de kiekjes!

By on 18 mei 2014 at 11:47 in 2014, Tussendoor, Verslagen

De week voor onze circuitdag volgde ik met een bang hart het weerbericht, en ik was waarschijnlijk niet de enige. Toen we op zaterdagavond toekwamen, werden we nog getrakteerd op enkele fikse buien en een stevige wind. Op zondag blies diezelfde wind alle wolken vlug weg en er kon bijna de hele dag droog gereden worden.

Jullie kwamen weer massaal opdagen, de 3 klassen waren mooi gevuld maar er was voldoende ruimte om een streepje gas te geven. De speedklasse kleurde opvallend geel door de aanwezigheid van het Honda Legends team. Naast het Japans geweld zag ik ook Engelse en Italiaanse schoonheden en één dappere Harley.

Bedankt dat je er bij was als deelnemer of vrijwilliger. Een speciaal dankwoordje voor onze bijna volledig nieuwe groep voorrijders, allen voorzien van een klassieke brommer en pakken ervaring.

Begin maar al af te tellen naar 7 september………….

 

Jullie hebben er even moeten op wachten, maar hier zijn ze dan toch: de foto’s van onze heerlijke circuitdag in Croix. Er volgen er wellicht nog, trouwens.

 

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2024 | sitestats: