23 april 2006: verslag van ons track event

By on 24 april 2006 at 23:55 in 2006, Verslagen

We hebben ons weer kostelijk geamuseerd, en we hopen van jullie hetzelfde. Het weer op zondagmorgen was veelbelovend. Alle baancommissarissen en voorrijders waren present en we hadden een goeie 90 inschrijvingen.

Om 8u stond de parking al aardig vol en een uur later was het een drukte van jewelste. Briefing, keuring van de motoren, piloten die hun motoren warmdraaiden,… Om 9u25 had de toerklasse de eer om de dag officieel op gang te trekken. In die groep zaten weer een aantal nieuwe mensen zonder enige circuitervaring, sommigen met standaard toermotoren uit de seventies. Enkele nieuwelingen zegden mij ’s avonds met pretlichtjes in de ogen dat ze volgend jaar terugkomen.

Voor het overige veel mooie brommers gezien: tweetakten waar je oren van gaan fluiten, potige Engelse driecilinders, dikke boxers, Jappen in alle geuren en kleuren. Iedereen had het blijkbaar naar zijn zin, alleen jammer dat we de dag eindigden met een aprilse gril.

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2024 | sitestats: