70’s History

 

We zijn ergens in 1990… een aantal gepassioneerde motorvrienden – met verschillende motoren: Yamaha, Moto Guzzi, Norton, Harley Davidson, Triumph, BMW en met 1 ding gemeen: allemaal gebouwd in de jaren 70 – willen hun passie delen en organiseren een eerste tweedaagse voor motoren uit de jaren 70 in het voormalige jeugdhuis Beukenhof te Eeklo. Met Succes!

De 70’ Cycle Run is voortaan een feit.

Het jeugdhuis wordt opgedoekt en de motorvrienden – met steeds groter wordende aanhang sympathisanten – verhuizen noodgedwongen naar Het Sparrenhof. Maar… het treffen groeit. Iedereen kent iedereen en de weekends worden een begrip.

Organisatieleden komen en gaan, maar de kern blijft bestaan en organiseert vlijtig voort.

In 1999 wordt ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de 70’ Cycle Run een eerste trackdag ingericht. Net over de Franse grens in Croix en- Ternois kunnen liefhebbers van motoren uit de jaren 70 hun machine testen op een racecircuit. Deze dag kent zoveel bijval dat ook dit (nog steeds!) een jaarlijks evenement wordt.

Gepassioneerde motorvrienden, 70’s bikes, een treffen –ondertussen te Watervliet- en een racetrack-event. De ideale mix voor gegarandeerd amusement. Wat verlangt een mens nog meer?!

Greetz,

Mario, Nathalie, Marnix, Patricia, Frank, Marleen, Peter en Hilde


© 70cyclerun 2003 - 2024 | sitestats: