Na 20 jaar …

By on 24 maart 2019 at 20:34 in Aankondigingen

In 1999 organiseerden we in samenwerking met Safe Driving onze eerste trackday om te vieren dat we 10 jaar bezig waren met 70’s Cycle Run. Wat een eenmalig gebeuren moesten worden, duurde uiteindelijk 20 jaar want zowel wij als de piloten hadden de smaak te pakken. Jaar na jaar konden we rekenen op een mooie 100 deelnemers, soms eens wat meer en soms eens wat minder.

In het najaar 2018 beslisten wij, om diverse redenen, om in 2019 geen nieuw evenement op poten te zetten. Niet getreurd echter!

Omdat er wel interesse blijft in circuit rijden bij motorrijders met klassieke motoren beslisten Frank en Marleen (leden van 70’s Cycle Run), samen met zonen Rutger en Egon, eind 2018 om onder een nieuwe naam en voor een uitgebreider doelpubliek een ‘track day’ te organiseren: Classics On Track.

Rest ons nog om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet én de rijders te bedanken voor hun deelname.

Ondertussen wachten we vol ongeduld op de goedkeuring van Stad Eeklo voor onze Classic Sprint op zondag 1 september.

Wordt hopelijk vervolgd!

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2022 | sitestats: