De eerste foto’s van ons track event in Croix!

By on 24 april 2017 at 20:25 in 2017, Verslagen

Hier zijn – kakelvers – de eerste foto’s al. Thanks, Stefan!

En … een verslagje!

Als ik de reacties op onze fakeboekpagina zie, dan was dit weer een geslaagde editie van ons track-event. Het weer zat alvast mee want na een koude nacht werden we getrakteerd op een compleet regenloze dag!

Ik had de indruk dat het tweetakt-legioen dit jaar iets minder goed vertegenwoordigd was. Bob kon zijn koptelefoon dus achterwege laten voor de controle aan de ingang van de pitstraat. Toch spotte ik een Kawasaki MachIII in showroomstaat die vlot rondjes draaide. Verder zag ik ook een vrij zeldzame maar mooie ESO en twee prachtige Velocette 500’s uit begin de jaren vijftig. En voor er hier commentaar op komt: ja, oudere motoren dan de jaren 70 laten we ook toe.

De gele brigade van Honda Legends was natuurlijk ook weer van de partij en ook de Flying Hermans waren er met een mooie delegatie. Verder veel oudgedienden die er de voorbije 18 (!) jaar bijna altijd bij waren maar toch ook weer enkele nieuwe gezichten. Zeker het vermelden waard: een Nederlandse jongedame die met haar Yamaha 500 voor het eerst het circuit van Croix-en-Ternois kwam verkennen. Respect, deze dame verdient navolging.

Bedankt aan alle deelnemers én vrijwilligers, we hebben jullie beiden nodig om deze dag te doen slagen.

Greetz

Manx

 

 

UPDATE Hier de foto’s van onze eigen fotografen.

En afspraak op zondag 3 september in Eeklo voor onze Classic Sprint.

 

 

 

 

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2022 | sitestats: