Croix 2012: een kort verslag

By on 13 mei 2012 at 22:20 in 2012, Verslagen

Het zag er dit jaar echt niet goed uit qua weersvoorspelling en wie op zaterdagavond toekwam, werd getrakteerd op (veel) regenwater. Op zondag kwam er in de voormiddag ook nog af en toe een bui langs waardoor het circuit niet helemaal opdroogde. Toch waren er een goeie honderd rijders die deden waarvoor ze gekomen waren: rijden.

Tegen het middaguur kwamen de eerste zonnestralen te voorschijnen iedereen kruiste zijn vingers. Heftig overleg bij de organisatie: doen we onze classic sprint of niet? Om 12u werd de knoop doorgehakt en met vereende kracht werd alles opgesteld. Tegen 13u bleek dat door een kabelprobleem het signaal van de verklikkers niet doorkwam, dus werd het gewone programma hervat. Aangezien het droog bleef, kon iedereen zijn hart ophalen en volop rondjes draaien, terwijl de reporter van Kicxstart volop plaatjes schoot van al de mooie brommers.

Ondertussen is het probleem met de kabel opgelost door onze twee chief mechanics, dus zijn we volop aan het lobbyen om op zondag 3 september toch een echte classic sprint te organiseren. Waar? Kunnen we nog niet zeggen, maar kom hier af en toe hier eens kijken. Zodra de kogel door de kerk is, lees je er alles over.

UPDATE 18/05 | Ziehier de foto’s!

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2023 | sitestats: