Track event in Croix: “Vollen bak!”

By on 27 april 2008 at 00:32 in 2008, Verslagen

Vorige zondag hebben we voor het eerst onze limiet bereikt in Croix qua aantal deelnemers.

Het leek wel of jullie allemaal wisten dat het dit jaar droog zou blijven. Inderdaad, na enkele jaren met grote en kleine buien hebben we dit jaar enkel in de voormiddag een druppel of tien gevoeld en vanaf de middag had iedereen de zonnebril op.
En het zat dus inderdaad goed vol. We hadden onszelf een limiet gesteld qua aantal deelnemers per klasse, en toch werd het nog even puzzelen om iedereen de kans te geven om comfortabel te rijden. Te oordelen aan de reacties zijn we in dat laatste toch geslaagd.
We zagen weer heel wat bekenden terug en vooral ook weer een pak mooie seventiesbrommers. Enkele standaardfietsen, tot in de puntjes afgewerkte racers en ruige scheurijzers van het type “chrome won’t bring you home”. We zagen ook iemand van een rokende motor stappen en met een smile tot achter zijn oren zeggen: “ d’er zit een gat in, ik heb er mijn bielle doorgeblazen”…
Wij vonden het fijn en we hopen van jullie hetzelfde.

En nu is het wachten tot januari 2009 voor we zeker weten of we terug een datum krijgen in april.

Er is nu op YouTube ook een videocompilatie beschikbaar, geproduceerd door Mod (all credits to him). Bekijk zijn filmpje over ons 70cyclerun track event hier.

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2022 | sitestats: