Track event Croix 2007 op 13 mei 2007

By on 15 mei 2007 at 00:18 in 2007, Verslagen

De 9de editie van ons track event in Croix werd gelanceerd op 13 mei 2007. Het was weer een schitterende race-dag. De bewijzen werden op de gevoelige plaat vastgelegd en zijn hier te bezichtigen! 250 foto’s …
Dit jaar was het circuit niet vrij in april dus we moesten uitwijken naar 13mei. Ondanks de zware concurrentie (moederdag en Gold Trophy in Mettet) waren er toch 85 deelnemers.

Er waren weer een aantal nieuwe piloten, en na de tweede ronde had ik de indruk dat sommigen de circuitmicrobe goed te pakken hadden (“de max, super …”)

De dag begon grijs en met wat gedruppel maar iedereen kwam dapper naar de pits. Tegen de middag werden we beloond met een stralende zon dus iedereen in opperbeste stemming. Tot het rond een uur of drie zo hard begon te regenen dat we het feest even moesten stilleggen en zelfs onze vlaggers binnenhalen. Na een halfuurtje was het water op en toen onze voorrijders oordeelden dat de baan voldoende droog en veilig was, konden we iedereen nog een stevig stukje laten gassen. Moe maar tevreden ging iedereen huiswaarts. Volgend jaar terug in april?

We hebben nu ook een eigen promofilmpje van ons trackevent op het circuit van Croix-en-Ternois. Het staat nu pas online, dus het promo-effect is er wat af 😉

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2022 | sitestats: